--> В Україну іде потепління | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україну іде потепління

1
2
В Україну іде потепління
Погода в Україні найближчими днями буде сухою і теплою. Температура повітря знову піде вгору і жителів більшості областей чекає дуже комфортна погода до кінця тижня.

В Україну зайшов антициклон, що приніс суху, сонячну і теплу погоду майже на всю територію країни. Про це повідомляє NewsMaker з посиланням на допис синоптика Наталки Діденко на її сторінці в соціальній мережі Facebook.

“Дощі оминають Україну. Захисним сонячним віночком стоїть антициклон, який і завтра подарує практично всій нашій території суху погоду. Тобто, п’ятниця буде у нас без дощу і виїжджати за місто або пройтися після роботи можна буде спокійно і приємно”, – повідомила синоптик.

Вона додала, що температура повітря в більшості областей піде вгору і місцями варто очікувати до +22 градусів.

“Вітер очікується з південного заходу, температура повітря також буде явно “південна” протягом дня в Україні передбачається +15 +20 градусів, на Півдні +16 +22 градуси”, – зазначила Діденко.

У Києві, за прогнозом синоптика, 23 жовтня дощі будуть малоймовірні, а повітря прогріється до +18 градусів.

Крім того, Діденко пообіцяла хорошу погоду українцям і на всі вихідні дні.

“В суботу-неділю повітря в Україні посвіжіє, але не критично, істотні опади – навряд чи, хіба що в суботу по північних районах прогуляються невеликі опади”, – попередила синоптик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай тепло 18-22 градуси або як ви кажете "бабине літо чи осінь", буде на протязі усієї зими. Ненавиджу холод і морози зі снігом.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні