--> У Бразилії помер доброволець, який випробовував вакцину від COVID-19 | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Бразилії помер доброволець, який випробовував вакцину від COVID-19

1
2
Поки немає підтвердженої інформації про те, чи отримав померлий дозу вакцини від коронавірусу або ж плацебо.

Повідомляє Кореспондент.

У Бразилії помер учасник випробувань вакцини від коронавірусу COVID-19, розробленої компанією AstraZeneca й Оксфордським університетом, від викликаних інфекцією ускладнень.

Зазначено, що розробники вакцини направили Нацагентству підсумки розслідування, проведеного Міжнародним комітетом з оцінки безпеки. При цьому немає підтвердженої інформації про те, чи отримав померлий дозу вакцини від COVID-19 або ж плацебо.

У свою чергу джерела, близькі до розробників вакцини, повідомляють, що чоловік отримав плацебо, тому випробування вакцини в Бразилії продовжаться.

Відомо, що померлий доброволець був 28-річним лікарем, який працював у приватній клініці Ріо-де-Жанейро у відділенні інтенсивної терапії з пацієнтами із коронавірусом.

Він узяв участь у дослідженні вакцини в липні, а у вересні захворів на коронавірус, а в жовтні йому стало гірше. Близькі відзначали, що у нього не було супутніх захворювань.

Нагадаємо, вакцина компанії AstraZeneca й Оксфордського університету вважається однією із фаворитів у світі, але її випробування вже два рази призупиняли. Побічні ефекти від цієї вакцини викликають побоювання.

Також повідомляється, що Україна може отримати вакцини від коронавірусу AstraZeneca й американської Novavax.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жахлива трагедія - це бандитський клоун Зеленський який трикратно краде пенсії в пенсіонерів які помирають немаючи коштів на лікування й нормальне харчування!!!
Український народ упевнений, що трикратний крадій пенсій клоун Зеленський отримає імпічмент і сяде довічно на нари з хряком вальцманом до кінця каденції
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні