--> Як вирішити проблему переповнених дитсадків у Луцьку: пропозиція Покровського (відео) | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як вирішити проблему переповнених дитсадків у Луцьку: пропозиція Покровського (відео)

2
3
Як вирішити проблему переповнених дитсадків у Луцьку: пропозиція Покровського (відео)
Вирішити проблему переповнених дошкільних навчальних закладів у Луцьку можна завдяки тісній співпраці влади з інвесторами щодо будівництва приватних садочків.

Пише Конкурент.

Таку думку висловили лідер Громадянського Руху "СВІДОМІ" Андрій Покровський та депутатка Луцької міської ради Алла Надточій, відповідаючи на питання лучан.

"Я впевнений, що, якщо ми будемо стимулювати відкривати приватні садочки, то більш заможні громадяни зможуть користатися цією послугою і віддавати своїх дітей туди. Там буде вища оплата й інше надання послуг. Завдяки цьому вивільняться місця у комунальних ДНЗ", – зазначив Покровський.



На його думку, у генеральному плані Луцька необхідно у кожному мікрорайоні міста передбачити місце для будівництва садочків:

"Наприклад, приходить інвестор з іншого міста і каже, що має досвід в дошкільній чи шкільній приватній освіті і готовий відкрити ДНЗ на 250 місць. Звісно, людині потрібна земля для реалізації такого проєкту. І місто повинне цю землю забезпечити такому інвестору за цільовою угодою. Задача місцевої влади – забезпечити можливість будівництва освітніх об’єктів у нашому місті на базі співпраці з приватними інвесторами".

Погодилася з Покровським представниця "СВІДОМИХ" Алла Надточій.

"В нас вже є у Луцьку приклад, коли ми зобов’язали забудовника створити місця для дошкільнят. Це важливо і, через працю з інвесторами, ми зможемо цього досягнути", – резюмувала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так в місті вже вільного місця немає для новобудов, треба вже щось розвалювати, або будувати за містом
Відповісти
той хто має гроші, наймає приватно нянь. їм садочки не потрібні. проблема з тими якраз, хто не має грошей ні на нянь, ні на платні садочки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні