--> Чи загрожує дитсадкам в Україні робота онлайн | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чи загрожує дитсадкам в Україні робота онлайн

0
3
Чи загрожує дитсадкам в Україні робота онлайн
Якщо все ж зростатиме рівень захворюваності на Covid-19 в Україні, дитсадки і початкову школу переводити на дистанційне навчання не будуть.

Водночас, якщо рівень захворюваності зростатиме, школам будуть рекомендувати перейти на дистанційну або змішану форму навчання, заявив голова Комітету Верховної Ради з питань науки і освіти Сергій Бабак.

"Зараз всі школи на канікулах. Всіх цікавить питання: що буде після канікул? Після канікул, якщо не буде катастрофічного спалаху захворюваності, всі школярі повернуться у школи у звичному режимі із збереженням маскового режиму та інших заходів безпеки", - сказав він.

Бабак запевнив, що "дистанційка" не стосується дошкільнят та учнів початкової школи, бо для них така форма справді дуже важка, їм потрібна робота офлайн, у школі з вчителями.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні