--> Вбив та втік: на Волині на узбіччі знайшли труп 20-річного хлопця | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вбив та втік: на Волині на узбіччі знайшли труп 20-річного хлопця

0
5
Вбив та втік: на Волині на узбіччі знайшли труп 20-річного хлопця
Близько опівночі 19 жовтня на узбіччі дороги у селі Видерта Камінь-Каширського району виявили тіло чоловіка без ознак життя.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волинської області.

Як з’ясували правоохоронці, 20-річний місцевий житель отримав травми несумісні з життям внаслідок наїзду невідомого транспортного засобу, водій якого зник з місця дорожньо-транспортної пригоди. Труп чоловіка направили на судово-медичну експертизу.

За фактом летальної автопригоди поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.

Нині тривають слідчі дії, аби встановити причетних до ДТП. Поліція просить громадян, які стали свідками аварії, повідомити всю відому інформацію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні