--> На продаж виставляють «капсулу часу»: 40-річний VW Golf з пробігом менше 1200 км. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На продаж виставляють «капсулу часу»: 40-річний VW Golf з пробігом менше 1200 км. ФОТО

1
2
На продаж виставляють «капсулу часу»: 40-річний VW Golf з пробігом менше 1200 км. ФОТО
У Європі можна купити функціональний екземпляр Volkswagen Golf першого покоління за ціною від 500 до 1000 євро (від 585 до 1170 доларів), інформують Економічні новини.



Примірник транспортного засобу, який незабаром буде виставлений на продаж, є особливим. Пробіг автомобіля складає всього лише 738 миль (1188 кілометрів). Машина буде продана в рамках онлайн-аукціону NEC Classic, який пройде 13-14 листопада.



Автомобіль з правим кермом, внесений до списку SilverstoneAuctions, був куплений як так званий сірий імпорт з континентальної Європи в 1980 році. Чоловік, що отримав замовлення на цю роботу, доставив транспортний засіб до Великобританії і передав ключі його першому власнику, який на той час вже встиг поїздити на машинах цієї моделі.



Перший власник не мав наміру використовувати нову покупку до того часу, поки попередній автомобіль не вийде з ладу через багаторічну експлуатацію, але перша машина виявилася дуже міцною, через це другий транспортний засіб більшу частину свого існування провів у гаражі.



Є відомості, згідно з якими власник сідав за кермо автомобіля тільки два рази. У перший раз він з’їздив до механіка. Вдруге власник сів за кермо, щоб офіційно зареєструвати автомобіль. Варто відзначити, що це сталося тільки в 1999 році. Через деякий час транспортний засіб було продано колекціонерові, який ретельно стежив за його станом.



З огляду на те, що машина має мінімальний пробіг для свого віку і виглядає красиво, перебуваючи в повністю оригінальному стані, можна припустити, що в салоні навіть зберігся запах нового автомобіля.



Експерти допускають, що машина буде продана за велику суму.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
гольф - культова машинка, реальна капсула часу
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні