Назвали найбільш небезпечні косметологічні процедури

0
2
Назвали найбільш небезпечні косметологічні процедури
За словами лікаря-косметолога Олени Моїсеєнко, індустрія краси пропонує неоперативні методи терапії, але деякі з них мають агресивні наслідки: опіки, провисання деяких ділянок на обличчі, рубці. Про це інформує UkrHealth.

– Потенційно небезпечними є також крапельниці для омолодження. Є така процедура, але це, відверто кажучи, профанація. До небезпечних і неефективних процедур можна віднести озонотерпію, коли вколюють газ озону (O3), що є потужним окислювачем, — зазначила експертка.

Наслідками таких уколів можуть стати негативні реакції організму на окислення.

Моїсеєнко підкреслила, що проходити процедури можна тільки в професійних клініках і ні в якому разі не вдома «у косметолога-самоучки». Так, неграмотне введення гіалуронової кислоти може привести до сліпоти, причому випадки повної втрати зору нерідкі.

— У судину потрапила рідина – все, наслідки можуть бути катастрофічними. Крім того, лікар повинен переконатися, що у вас немає ніяких алергічних реакцій на препарат, — зазначила медикиня.

– Майже кожна пацієнтка, яка приходить до мене, каже, що не думала раніше, наскільки «жахливо виглядає», — розповіла журналістам доктор Діана Александер з Атланти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні