--> Стало відомо, яка корисна звичка допоможе в боротьбі з коронавірусом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стало відомо, яка корисна звичка допоможе в боротьбі з коронавірусом

5
2
Стало відомо, яка корисна звичка допоможе в боротьбі з коронавірусом
Вчені Медичного коледжу Пенсільванії провели дослідження і з'ясували, що деякі пероральні антисептики і рідини для полоскання рота можуть деактивувати різні коронавіруси людини. Про це інформує Главком.

Результати показують, що деякі з цих продуктів можуть бути корисними для зниження вірусного навантаження, тобто кількості вірусу в роті після зараження, і можуть допомогти зменшити поширення SARS-CoV-2, коронавірусу, що викликає Covid-19.

Очолив групу лікарів і вчених професор мікробіології і імунології Крейг Мейєрс. Науковці протестували кілька засобів для полоскання порожнини рота і носоглотки в лабораторних умовах на їхню здатність інактивувати людські коронавіруси, які за структурою схожі з SARS-CoV-2. Серед продуктів були 1% розчин дитячого шампуню, миючі засоби з перекисом і рідини для полоскання рота.

Дослідники виявили, що деякі з полоскань для носа і порожнини рота мають сильну здатність нейтралізувати людський коронавірус, що дозволяє припустити, що ці продукти можуть мати потенціал для зменшення кількості вірусів, які розповсюджуються людьми з Covid-19.

«Поки ми чекаємо розробки вакцини, необхідні методи зниження передачі. Продукти, які ми тестували, легко доступні і часто вже є частиною повсякденного життя людей», - сказав Мейєрс.

Мейєрс і його колеги використовували тест, щоб відтворити взаємодію вірусу в носовій і ротової порожнини з полосканнями для рота. Порожнина носа і ротова порожнина є основними точками проникнення і передачі коронавірусів людини. Вони дозволили розчинам взаємодіяти з вірусом протягом 30 секунд, однією і двох хвилин перед розведенням розчинів для запобігання подальшої інактивації вірусу.

Щоб виміряти, скільки вірусу було інактивовано, дослідники помістили розбавлені розчини в контакт з культивованими клітинами людини. Вони підрахували, скільки клітин залишилося живими після декількох днів впливу вірусного розчину, і використовували це число для розрахунку кількості людського коронавірусу, знищеного в результаті впливу рідин, які були протестовані.

1% розчин дитячого шампуню, який часто використовують лікарі в США для полоскання носових пазух, після двохвилинного контакту інактивував більш 99,9% людського коронавірусу. Деякі засоби для полоскання рота також були ефективні в інактивації інфекційного вірусу. Багато інактивували більш 99,9% вірусу всього за 30 секунд контакту, а деякі інактивувати 99,99% вірусу через 30 секунд.

За словами Мейєрса, результати є багатообіцяючими і доповнюють результати дослідження, що показує, що певні типи полоскань для порожнини рота можуть інактивувати SARS-CoV-2 в аналогічних експериментальних умовах.

Мейерс сказав, що наступним кроком до розширення цих результатів є розробка і проведення клінічних випробувань, щоб оцінити, чи можуть такі продукти, як рідини для полоскання рота, ефективно знижувати вірусне навантаження у пацієнтів з Covid-19.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
голірка і сало з часником - самі ефективні засоби
Відповісти
Каждый из нас любит почитать новости или посмотреть Ютуб, что узнать что делается в мире и Украине.
Но очень важно чтоб источник новостей был правдивый и Вы не получали искаженную информацию.
Я нашел очень хороший источник новостей и рекомендую его Вам - https://ukr-life.com.ua/
Последнее время изучаю новости только здесь.
Так же вот несколько из свежих статей, которые просто взрывает мозг:
https://ukr-life.com.ua/
https://ukr-life.com.ua/prognoz-dollara-v-ukraine-v-yanvare-2018-goda/
https://ukr-life.com.ua/povyshenie-zarplaty-zheleznodorozhnikov-v-ukraine/
https://ukr-life.com.ua/sutochnye-v-ukraine-s-1-yanvarya/
https://ukr-life.com.ua/kak-oformit-detskie-dengi-v-ukraine/
Відповісти
Как и многие наши сограждане искал как уехать в Польшу и найти работу.
Перечитал массу интернет страниц, пересмотрел много роликов на Youtube, но больше всего мне понравился ресурс hochuvpolshu.com.
На нем я нашел несколько вакансий для работы, вычитал отзывы и опыт тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом работы в Польше. Так же узнал как сделать документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/rabota/rabota-slesarem-v-polshe-2017.html
Відповісти
Вы действительно представляете что творится в Украине?!
Мне кажется нам подсовывают какие то левые новости и мы часто не читаем статьи из первоисточника.
Перебрав кучу источников попал на сайт https://ukrjizn.com/, где видно что журналисты предоставляют хоть какую то реальность в которой находимся.
Очень важно в современном мире отбирать реальные СМИ.
Вот еще одна актуальная статья, которая меня задела: https://ukrjizn.com/termini-prizovu-v-armiyu-v-ukra%d1%97ni/

Надеюсь Вам станет полезной.
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает неправдивую информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только проверенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/misyachnij-kalendar-na-2017-rik-z-fazami-misyacya.html
https://sylnaukraina.com.ua/goroskop/goroskop-po-znakax-zodiaku-na-lipen-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/pensiya/pensiya-z-1-kvitnya-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prozhitkovij-minimum-z-1-chervnya-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/prorotstvo/prorochestva-ot-izvestnyx-ekstrasensov-i-astrologov.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні