У Харкові зникли 5 тис. бюлетенів

3
4
У Харкові зникли 5 тис. бюлетенів
Харківська поліція відкрила кримінальне провадження за фактом недостачі бюлетенів для виборів до міської ради. Про це повідомляє Інтерфакс.

"Відповідна заява надійшла до поліції 20 жовтня від заступника голови однієї з політичних партій... Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 158-1 (незаконне використання виборчого бюлетеня, бюлетеня для голосування на референдумі, голосування виборцем, учасником референдуму більше ніж один раз, викрадення, пошкодження, приховування або знищення виборчого бюлетеня, бюлетеня для голосування на референдумі) Кримінального кодексу України", - повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області у вівторок.

Начальник ГУ Нацполіції в Харківській області Валерій Сокуренко в ефірі програми "Тема дня" на телеканалі "UA: ХАРКІВ" у вівторок увечері повідомив, що йдеться про недостачу 5 тис. бюлетенів.

Водночас прес-служба партії "Опозиційна платформа - За життя" повідомляє про брак 6 тис. бюлетенів.

"Про недостачу стало відомо після того, як Харківська міська виборча комісія винесла постанову про необхідність додрукувати бюлетені. З друкарні до виборчої комісії не доїхали 2,5 тисячі бюлетенів для виборів до міської ради і 3,5 тисячі - для виборів мера міста", - йдеться в повідомленні прес-служби "ОПЗЖ".

За словами члена політради "ОПЗЖ" Андрія Спаського, в Слобідському районі Харкова замість 106 тис. 590 бюлетенів, які міська комісія прийняла з друкарні, Слобідська територіальна комісія отримала на видачу на 2,5 тисячі менше - 104 тис. 90 бюлетенів.

Представники партії звернулися з огляду на нестачу бюлетенів до СБУ, Нацполіції і ЦВК.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Під час підрахунку з'являться з "потрібними" відмітками
Відповісти
Как и многие наши украинцы искал как уехать в Польшу и заработать денег.
Перечитал массу интернет страниц, пересмотрел много фильмов на Ютубе, но больше всего мне понравился сайт https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вариантов для работы, вычитал отзывы и опыт тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом работы в Польше. Так же узнал как сделать документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/
Відповісти
Вы вообще представляете что происходит в стране?!
У меня есть чувство нам подсовывают какие то не настоящие новости и мы часто не получаем статьи из первоисточника.
Перебрав много источников попал на сайт https://ukrjizn.com/, где вижу что журналисты предоставляют хоть какую то реальность в которой живем.
Очень важно в современном мире отбирать реальные средства массовой информации.
Вот еще одна топовая статья, которая меня зацепила: https://ukrjizn.com/

Надеюсь Вам станет полезной.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні