--> Луцьк став частиною мережі європейських автобусних перевезень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцьк став частиною мережі європейських автобусних перевезень

1
6
Луцьк став частиною мережі європейських автобусних перевезень
FlixBus, найбільший оператор автобусних перевезень Європи, оголосив про відкриття 3 нових міжнародних ліній з України – до Польщі та Чехії, додавши на карту своїх маршрутів три обласних центри – Луцьк, Чернівці та Івано-Франківськ. Про це інформує Луцька міська рада.



Всі нові лінії відправлятимуться два рази на тиждень, починаючи з 4 листопада.

У 2019 році автобусний перевізник FlixBus вийшов на український ринок і були запущені міжнародні рейси з декількох міст України. Тоді ж Луцька міська рада звернулась до компанії щодо включення нашого міста до мережі маршрутів даного перевізника, адже недостатньо оптимізована транспортна інфраструктура негативно впливає на розвиток туристичної галузі Луцька.

Сьогодні відбулась прес-конференція, в якій взяла участь начальниця управління туризму та промоції міста Катерина Теліпська, де було повідомлено про те, що Луцьк тепер у мережі, яка включає 16 міст України з 12 областей із 48 містами Європи (шість країн).

Як повідомив директор FlixBus в Україні, Польщі та країнах Балтії Міхал Леман маршрут №3222 Київ – Варшава – Щецин, проходитиме через міста Житомир, Рівне, Луцьк, Люблін, Лодзь, Познань і Гожув-Велькопольский. Частота рейсу – двічі на тиждень.

Україна тепер має пряме сполучення автобусами FlixBus з Польщею, Німеччиною, Угорщиною, Австрією, Чехією та Литвою.

На всіх лініях FlixBus застосовуються підвищені стандарти безпеки та гігієни.

Довідково. FlixMobility – всесвітній оператор подорожей, який пропонує зручний і екологічний спосіб подорожувати через свої бренди FlixBus, FlixTrain та FlixCar. Завдяки унікальній бізнес-моделі та використанню технологій, цей стартап менш ніж за чотири роки створив найбільшу в Європі міжміську автобусну мережу, і сьогодні виконує 400 000 щоденних рейсiв у 2500 міст 32 країн світу.

FlixMobility з 2013 року змінила те, як подорожують понад 100 мільйонів людей по всій Європі, та створила тисячі нових робочих місць у галузі транспорту. У 2018 році FlixMobility запустила перші зелені поїзди на великі відстані, а також запустила пілотний проект повністю електричних автобусів у Франції та Німеччині. Пізніше того ж року FlixMobility запустила FlixBus США, а у 2019 році – FlixBus Україна, відкривши офіс у Києві та анонсувавши розвиток своєї автобусної мережі в Україні.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну тепер люцьк взагалі центрове сіті. нові васюки відпочивають. то королева анна колись нібито проїхала, то флікс-бус буде їздити. треба флікс -бусу памятник поставити, а то якось невдобно
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні