--> Неповнолітній викрав урну для голосування, щоб розводити в ній равликів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Неповнолітній викрав урну для голосування, щоб розводити в ній равликів

0
-2
Неповнолітній викрав урну для голосування, щоб розводити в ній равликів
На Запоріжжі 17-річний хлопець викрав урну для голосування з виборчої дільниці, щоб розводити равликів. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Про це повідомляють Надзвичайні Новини з посиланням на пресслужбу ГУНП у Запорізькій області.

"На Запоріжжі співробітники поліції протягом доби встановили громадянина, який викрав з виборчої дільниці урну для голосування. Він пояснив, що хотів пристосувати урну для розведення равликів. Відкрито кримінальне провадження", - йдеться у повідомленні.

Подія сталася 18 жовтня близько 18:20. Голова виборчої дільниці повідомив, що з приміщення невідома особа викрала урну для голосування. Правоохоронці встановили, що крадіжка була скоєна впродовж останньої доби. Всього на виборчій дільниці знаходилось 5 порожніх урн для голосування, одну з яких було викрадено.

"Вжитими оперативно-пошуковими заходами особа порушника була встановлена співробітниками місцевої поліції вранці 19 жовтня. Ним виявився 17-річний місцевий мешканець. Коли правоохоронці з’явилися на його подвір’ї, хлопець одразу зізнався у скоєному", - додали у поліції.

Наразі тривають слідчі дії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні