--> Водій таксі зґвалтував і побив клієнтку, яку забрав біля нічного клубу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Водій таксі зґвалтував і побив клієнтку, яку забрав біля нічного клубу

0
1
Водій таксі зґвалтував і побив клієнтку, яку забрав біля нічного клубу
У Голосіївському районі водій таксі зґвалтував і побив клієнтку, яку забрав біля нічного клубу.Про це повідомляють Надзвичайні Новини.

Подія трапилася вранці 18 жовтня. Молода жінка, яка очолює столичну юридичну компанію, відпочивала з подругою в розважальному закладі. Згодом жінка зателефонувала до служби таксі, щоб поїхати додому.

На замовлення приїхав Volkswagen Passat. Через кілька хвилин водій звернув у лісопаркову зону, а коли клієнтка запитала, куди він їде, чоловік розлютився, став кричати на неї, а потім зупинив машину.

Чоловік пересів до жінки на заднє сидіння, почав роздягати, проте вона чинила опір. Злочинець став душити свою жертву, завдав ударів по голові, а потім зґвалтував.

Після події таксист наказав жінці одягтися й відвіз її додому. Постраждала одразу ж звернулася в поліцію і викликала швидку допомогу.

Виявилось, що 45-річний чоловік зареєстрований в одному з сіл Тячівського району Закарпатської області, в столиці орендував житло і "таксував".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні