--> У США вперше за майже 70 років стратять жінку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У США вперше за майже 70 років стратять жінку

0
-4
У США вперше за майже 70 років стратять жінку
Ліза Монтгомері була засуджена до смертної кари за вбивство, вчинене в 2004 році - вона задушила вагітну жінку.

Пише Кореспондент.

У США стратять жінку, засуджену за вбивство вагітної і викрадення її дитини. Про це повідомляється на сайті Міністерства юстиції. Вона повинна стати першою ув'язненою, страченою урядом Сполучених Штатів за більш ніж 60 років.

У жовтні 2007 року Окружний суд Західного округу штату Міссурі визнав Лізу Монтгомері винною у вбивстві вагітної жінки і викраденні її дитини і засудив до смертної кари.

У 2004 році Монтгомері, мешканка штату Канзас, за даними Мін'юсту, задушила Боббі Джо Стіннетт, розрізала її живіт і викрала її дочку. Додому до своєї жертви, у штат Міссурі, вона приїхала під приводом покупки цуценя.

Монтгомері зізналася у вбивстві Стіннетт і викраденні дитини. Її стратять у в'язниці Терре-Хот в штаті Індіана через смертельну ін'єкцію, страта призначена на 8 грудня 2020 року.

Монтгомері стане дев'ятим федеральним ув'язненим, підданим вищій мірі покарання з тих пір, як Мін'юст відновив страти в липні після майже 20-річної перерви.

Останньою жінкою, страченою урядом США, була Бонні Хеді, вона померла в газовій камері в штаті Міссурі в 1953 році.

Як повідомлялося раніше, злочинця в США стратили через 16 років після вироку. Адвокати засудженого стверджували, що він страждає на хворобу Альцгеймера і деменції і не розуміє, чому його стратять.
Теги: США
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні