Словаччина масово тестуватиме громадян на COVID-19

1
8
Словаччина масово тестуватиме громадян на COVID-19
Прем'єр-міністр Словаччини Ігор Матович оголосив про масштабне безплатне тестування громадян на коронавірус. Тестування проводитиметься у два етапи за підтримки військових.

Пише РБК.

Для перевірки 5,5 мільйонів населення уряд Словаччини закупить 13 млн тестів на антиген, які дозволяють встановити результат дослідження вже через 15-30 хвилин.

Перший етап відбуватиметься протягом двох тижнів під час вихідних, а другий - у наступні два тижні.

"Це буде операція, якої Словаччина ще не знала, і я думаю, що жодна інша країна такого не зробить", - наголосив Матович.

Словацький прем'єр зазначив, що масове тестування є єдиним способом обернути назад розвиток пандемії.

Нагадаємо, на початку жовтня у Словаччині зафіксували повторний спалах коронавірусу. У країні декілька днів поспіль фіксували рекордну кількість нових випадків COVID-19.

Крім того, наприкінці вересня у Словаччині було оголошено надзвичайний стан. Режим надзвичайного стану набув чинності 1 жовтня та діятиме протягом 45 днів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зате у нас дороги добрі роблять до могилок за ці гроші
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні