--> Ломаченко і Лопес порушили правила соціальної дистанції на процедурі зважування | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ломаченко і Лопес порушили правила соціальної дистанції на процедурі зважування

1
-4
Ломаченко і Лопес порушили правила соціальної дистанції на процедурі зважування
КИЇВ. 17 жовтня. УНН. Відбулася офіційна процедура зважування учасників боксерського вечора від у Лос-Вегасі (США), де у головному поєдинку зустрінуться власник титулів WBA, WBO і WBC Franchise в легкій вазі українець Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) та чемпіон IBF американець Теофімо Лопес (15-0, 12 КО), передає УНН з посиланням на "Top Rank Boxing".

Пише УНН.

Ваги під кожним з боксерів показали однакові цифри, які є крайньою межею в даній категорії – 61,2 кг.

Після цього вони провели дуель поглядів та перейшли спеціальні стрічки, порушивши соціальну дистанцію. Бійці довго пильно дивилися один на одного.

"Він отримав негативний результат (на COVID-19 – ред.), я теж, тож чому б не наблизитися? Це те, чого всі хочуть", - наголосив Лопес.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А під час боксу теж дотримуватимуться "соціальної дистанції", чи це буде "віртуальний бій" така собі комп'ютерна "махачка", відосик?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні