На Луганщині не вистачає лікарів: до боротьби з COVID залучать пенсіонерів

0
3
На Луганщині не вистачає лікарів: до боротьби з COVID залучать пенсіонерів
В області підготували базу інтернів, а також планують залучати лікарів-пенсіонерів до роботи з хворими на коронавірус.

Повідомляє Кореспондент.

У Луганській області не вистачає медиків для роботи з хворими на COVID-19, тому влада планує залучити інтернів, а також лікарів, які вийшли на пенсію. Про це заявив голова Луганської ОДА Сергій Гайдай на брифінгу в п'ятницю, 16 жовтня.

"Головна наша проблема в тому, що у нас мало лікарів. Ніхто особливо їхати до нас не хоче. Тому ми підготували базу інтернів, які провчилися рік, два чи три, щоб вони допомагали. Ми навіть зараз шукаємо лікарів-пенсіонерів. І якщо буде критична ситуація, постараємося їх залучати. ​​Ми готуємося до найгіршого сценарію", - сказав Гайдай.

За його словами, незважаючи на складну епідемічну ситуацію, місцеві вибори в області відбудуться.

"Якщо ми побачимо, що у нас не 100-150 інфікованих в день, а 500, то, можливо, це питання буде підніматися. Але поки ніхто навіть не проговорював варіант скасування виборів", - додав чиновник.

Нагадаємо, що в Україні за добу майже 6 000 випадків коронавірусу. Зараз на коронавірус хворіють майже 160 тисяч українців. За останню добу їхня кількість зросла на 3 617.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні