Луцькі нічні клуби пішли на карантин - поліція

0
-4
Луцькі нічні клуби пішли на карантин - поліція
У Луцьку поліцейські перевірили роботу нічних розважальних закладів в умовах карантинних обмежень. Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Інформує Суспільне.

Правоохоронці кажуть: роботу нічних клубів, караоке та дискобарів у Луцьку тимчасово припинено.

Упродовж тижня правоохоронці склали на власників закладів харчування вісім адмінпротоколів за порушення правил карантину. Зі слів заступника начальника Луцького відділу поліції Юрія Сидорука, ці кафе та ресторани працювали після 22:00.

Загалом від початку введення в дію карантинних заходів на Волині правоохоронці скали понад 1 000 адміністративних матеріалів та розпочали чотири кримінальних провадження.

За інформацією Волинської ОДА, якщо станом на 15 жовтня було зареєстровано 180 нових випадків захворювання на COVID-19, то 16 жовтня таких випадків було зареєстровано вже 195.

Нагадаємо, 11 жовтня президент затвердив 10 кроків зі стримування поширення COVID-19 в Україні, які передбачають, зокрема обмеження роботи закладів громадського харчування та нічних у "помаранчевих" та "червоних" епідеміологічних зонах.

Два міста на Волині та один район від 19 жовтня, згідно з рішенням уряду, потрапили до "червоної" зони.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні