--> У Києві водій втратив свідомість, спричинив потрійну ДТП і ледь не згорів у авто. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Києві водій втратив свідомість, спричинив потрійну ДТП і ледь не згорів у авто. ФОТО

0
-1
У Києві водій втратив свідомість, спричинив потрійну ДТП і ледь не згорів у авто. ФОТО
Масштабна потрійна автотроща із пожежею трапилася у Києві на вулиці Борщагівській. Тут після ДТП перекинувся і загорівся «Ланос».

Про це повідомляє «Магнолія-ТВ».

Як розповіли очевидці, водій «Ланоса», ймовірно, втратив свідомість, зачепив у лівій смузі «БМВ», від удару його відкинуло на припаркований «Шевроле», далі він перекинувся і загорівся.



В салоні був водій та його дружина. Вони були заблоковані у своїй машині. Але, на щастя, свідки ДТП допомогли людям вибратися. Автівка після пожежі згоріла вщент і фактично перетворилася на металобрухт.



Жінка перебувала у шоковому стані, але, на диво, уціліла, чого не скажеш про її чоловіка. Водія «Ланоса» госпіталізували до лікарні.
ДТП майже повністю паралізувала вулицю Борщагівську, але з часом рух відновився.



На місці автотрощі працювала слідчо-оперативна група поліції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні