На Волині водій хотів відкупитися від поліції

0
10
На Волині водій хотів відкупитися від поліції
Учора по обіді на стаціонарному посту в селі Оконськ Маневицького району патрульні поліцейські зупинили за порушення правил дорожнього руху автомобіль «Volvo» під керуванням 46-річного волинянина.

Про це інформує поліція Волинської області.

Під час перевірки поліцейські зясували, що у чоловіка відсутні посвідчення водія та поліса (договору) обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів. Аби уникнути відповідальності за скоєння низки адміністративних правовопорушень водій автмомобіля пропонував патрульним неправомірну вигоду. Співробітники управління патрульної поліції від грошей відмовилися, а на місце викликали слідчо-оперативну групу яка зафіксувала факт хабаря. За порушення правил дорожнього руху поліцейські склали на водія адмінматеріали.

За фактом надання неправомірної вигоди поліцейським відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 369 Кримінального кодексу України. Триває слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні