Половина Польщі переходить у червону карантинну зону: закривають школи, забороняють весілля

0
0
Половина Польщі переходить у червону карантинну зону: закривають школи, забороняють весілля
На вихідних майже половина Польщі переходить в червону зону карантину.

На території червоної зони проживає понад 70% населення країни

Міністр здоров'я Польщі Адам Недзельський заявив, що з суботи, 17 жовтня до червоної зони карантину із найбільш суворими обмеженнями увійде майже половина країни - 152 повіти. Про це повідомляє Польське радіо.

За словами міністра, ситуація є настільки серйозною, що влада змушена ввести нові обмеження. Йдеться про густонаселені повіти, де кількість мешканців становить понад 70% усього населення Польщі.

Так до "червоної" зони увійдуть такі міста: Бидгощ, Торунь, Люблін, Лодзь, Краків, Варшава, Перемишль, Ряшів, Кєльце, Білосток, Ґданськ, Ґдиня, Сопот, Познань і Ченстохова.

"Обмеження кількості осіб у торговельних центрах до 5 осіб на одну касу. Заборона організації таких родинних свят, як весілля. Згромадження людей не можуть бути більшими, ніж 10 осіб. Вищі навчальні заклали та середні школи переходять у формат дистанційного навчання. Обмеження у громадському транспорті – до 50% сидячих місць та 30% усієї кількості місць", - розповів про обмеження прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні