На хабарі у $45 тисяч взяли голову виборчої комісії. ВІДЕО

1
-5
На хабарі у $45 тисяч взяли голову виборчої комісії. ВІДЕО

У Одесі затримали голову виборчої комісії та місцевого мешканця, у яких під час слідчих дій було вилучено майже 45 тисяч доларів США, які планувалося використати для подальшого підкупу виборців.

Про це 15 жовтня розповів голова Національної поліції України Ігор Клименко, повідомляється на сайті НПУ.

За словами керівника Нацполіції, за вчинення правопорушення затримали голову виборчої комісії, яка у 2015 році уже була засуджена за скоєння злочинів, пов’язаних з виборчим процесом, та місцевого мешканця.



«Під час слідчих дій вилучено майже 45 тисяч доларів США, які фігуранти планували використати для подальшого підкупу виборців.За один голос та голосування виключно за певного кандидата на пост Одеського міського голови у виборчому бюлетені громадянам пропонували 1000 гривень грошової винагороди. Доказ - скрін із телефона бюлетеня з позначкою навпроти прізвища кандидата», - сказав він.

Зазначається, що затримали правопорушників «на гарячому».

Розслідується кримінальне провадження ч. 4 ст. 160 (Підкуп виборця) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено до семи років позбавлення волі.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому не показали за якого саме кандидата-нехай би народ знав отого "хєроя"?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні