--> Вкрали батон та “Мівіну”: на Київщині грабіжники напали на чоловіка. ФОТО. | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вкрали батон та “Мівіну”: на Київщині грабіжники напали на чоловіка. ФОТО.

0
-4
Вкрали батон та “Мівіну”: на Київщині грабіжники напали на чоловіка. ФОТО.
Працівники Бориспільського відділу поліції в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затримали нападників, які пограбували чоловіка.

Ними виявились двоє жителів Житомирщини 24 та 30 років, яких поміщено до ізолятору тимчасового тримання.Про це повідомляє Стопкор з посиланням на відділ комунікації поліції Київської області.

Ввечері, у місті Бориспіль зловмисники зненацька накинулись на чоловіка, коли той повертався додому з магазину. Вони побили його та відібрали рюкзак із особистими речами і покупками. А після скоєного втекли в невідомому напрямку.

Потерпілий відразу звернувся за допомогою до співробітників місцевого відділу поліції. Він надав прикмети нападників та на їх пошуки відразу були орієнтовані всі наряди поліції Бориспільщини та суміжних районів.

Поблизу залізничної станції оперативники «за гарячим слідом» затримали двох чоловіків, які причетні до злочину. У них поліцейські виявили рюкзак, з документами та банківською карткою на ім’я потерпілого, а також його особистими речами.



За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж). Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри затриманим. Найближчим часом поліція звернеться до суду із клопотанням про обрання для них запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За скоєне чоловікам загрожує ув’язнення до шести років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні