--> Франція виведе на вулиці тисячі поліцейських для дотримання комендантської години | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Франція виведе на вулиці тисячі поліцейських для дотримання комендантської години

1
5
Франція виведе на вулиці тисячі поліцейських для дотримання комендантської години
Міністр внутрішніх справ Франції Жеральд Дарманен заявив, що з суботи для забезпечення дотримання комендантської години у великих містах будуть розгорнуті 12 000 поліцейських.

Повідомляє Європейська правда.

"12 000 поліцейських і жандармів будуть нести особливу відповідальність, щоночі, щоб перевірити дотримання заборони", - сказав Жеральд Дарманен.

"Я попросив поліцію і жандармів забезпечити дотримання правил, що стосуються закладів, які приймають публіку, енергійно працювати в найбільш небезпечних районах і в усіх інших районах Франції, де спостерігатимуться зібрання в місцях, які не дотримуються санітарних правил",- заявив він.

За словами Дарманена, поліція не буде перевіряти дотримання "правила шести" на приватних домашніх зібраннях.

За недотримання комендантської години передбачений штраф у 135 євро.

Нагадаємо, президент Еммануель Макрон в середу наказав ввести комендантську годину в нічний час в Парижі і восьми інших французьких містах, щоб стримати поширення COVID-19 на тлі нових коронавірусних антирекордів.

У телевізійному інтерв'ю Макрон сказав, що жителям цих міст, в яких проживає близько третини населення Франції, не буде дозволено перебувати на відкритому повітрі з 21:00 до 6:00 протягом 4 тижнів.

Він закликав людей обмежити зібрання у своїх приватних будинках 6 людьми. У випадку, якщо вони таки збираються вдома, носити захисні маски.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А наші далі соплі жують. Чекають поки не повториться Італія
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні