Найкращий стрибун Великої Британії став кур'єром: «не вмирати ж». ФОТО

0
0
Найкращий стрибун Великої Британії став кур'єром: «не вмирати ж». ФОТО
Триразовий чемпіон Великобританії в стрибках в довжину, переможець командного чемпіонату Європи Ден Брамбл через пандемію коронавірусу зіткнувся з фінансовими проблемами, внаслідок чого йому довелося погодитися на роботу кур'єром. Олімпіада в Токіо, на якій Брамбл розраховував виступити цього літа, перенесена на 2021 рік.

"У цьому році мені довелося перейти з "Дороги до Токіо" до "В кінці дороги поверніть наліво". Позначилася відсутність фінансування. Але ви повинні адаптуватися або померти. Буду радий знову повернутися в сектор для стрибків у довжину", - написав у себе в Twitter 29-річний легкоатлет Ден Брамбл, показавши своє кур'єрське фото з коробками в руках, пише Спорт. Сегодня.



При цьому Ден Брамбл запустив кампанію зі збору коштів, які, за задумом спортсмена, повинні допомогти йому відновити кар'єру стрибуна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні