Завтра у Волинській облраді торгуватимуть бурштином: мають продати одну тонну

2
8
Завтра у Волинській облраді торгуватимуть бурштином: мають продати одну тонну
Перший в Україні Відкритий аукціон бурштину відбудеться на Волині!

Публічні торги однієї тонни бурштину відбудуться 16 жовтня, о 13:00, у Луцьку за адресою: Київський майдан, 9, в сесійній залі Волинської обласної ради.

Для участі в аукціоні необхідно обов'язково пройти реєстрацію на сайті КП «Волиньприродресурс» Волинської обласної ради. Також варто зазначити кількість та фракцію, яка зацікавила для організації лоту. Проведення аукціону транслюватимуть у прямому ефірі на сайті з можливістю дистанційної участі в торгах для зареєстрованих учасників. Компанії або особи, які не пройдуть процедуру реєстрації, до участі в аукціоні допущені не будуть.

КП «Волиньприродресурс» також запрошує з 13 по 16 жовтня відвідати експозицію ексклюзивних екземплярів бурштину, що є результатом діяльності підприємства. Виставка-показ відбувається за адресою: Волинська область, місто Луцьк, Київський майдан, 9, на третьому поверсі Волинської обласної ради.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Стільки років Палиця боровся за цей проект, а тепер не знає, що робити з бурштином? Нівроку - ще на додачу до військового - введуть і «бурштиновий» податок, щоб природоресурс не прогорів?
Відповісти
Якби пані Вахович була на своєму місці, вона б не дозволила перетворювати сесійну залу на аукціон, все ж таки орган влади, а не гешефтний центр. Та й навіщо ці понти, результати поки що мізерні. Гадаємо, депутат Столяр розкаже.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні