--> У Google Play Store встановили рекордну кількість додатків | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Google Play Store встановили рекордну кількість додатків

0
4
У Google Play Store встановили рекордну кількість додатків
28,3 млрд встановлень додатків зафіксували в Google Play у минулому кварталі, що є новим рекордом.

Для App Store ця цифра є втричі меншою, повідомляють в звіті Sensor Tower, передає ITC.

Результати Google на 31% більші, ніж в аналогічному періоді 2019 року. App Store має за аналогічний період (8,2 млрд) - на кожну установку на iOS приходиться три установки на Android.

За перші дев'ять місяців цього року сумарне число установок в Google Play становить 80,6 млрд євро проти 26,6 млрд у App Store. Найпопулярнішою категорією в каталозі Google Play є "Ігри" - 13,49% від загального числа установок. Слідом ідуть категорії "Освіта" і "Бізнес" з частками 9,11% і 6,95%.

Google Play також продовжує з великим відривом лідирувати за розміром каталогу - більше 2,7 млн додатків проти 1,82 млн у App Store. Минулого кварталу число додатків в Google Play зросло на 5,85% в квартальному вираженні, тоді як каталог App Store скоротився на 1,2%. Для порівняння, в Windows Store і Amazon Store налічується 669 тис. І 450 тис. додатків.

Щодо покупок, то за даними Statista, в App Store за квартал витратили 19 млрд доларів, а в Play Store майже вдвічі менше - 10,3 млрд доларів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні