--> Вже сьогодні всі школи України можуть піти на канікули | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вже сьогодні всі школи України можуть піти на канікули

0
4
Вже сьогодні всі школи України можуть піти на канікули
Сьогодні на всій території України школи можуть піти на канікули за власним рішенням незалежно від кольору карантинної зони, пише Вечірній Київ.

Відповідну рекомендацію Міністерство освіти і науки розіслало всім школам зазначивши при цьому, що це рішення не є примусовим. На канікули радять піти із 15 до 30 жовтня.

У КМДА при цьому рекомендували піти на канікули столичним школам 21 жовтня – на тиждень раніше, ніж вони починаються зазвичай. Це пов'язано із пандемією коронавірусу та місцевими виборами 25 жовтня, адже багато шкіл будуть виконувати роль виборчих дільниць.

Закладам професійно-технічної освіти та університетам при цьому радять відсьогодні та до 15 листопада повністю перейти на дистанційне навчання.

– Рекомендуватимемо перейти на дистанційну форму навчання на період з 15 жовтня до 15 листопада з обов’язковим виїздом усіх студентів із гуртожитків (при цьому вважаю за необхідне повернути кошти за проживання студентам, які виїхали з гуртожитків з 15 жовтня до 15 листопада 2020 року), – розповів міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

При цьому примусово студентів із гуртожитків виселяти не будуть, зазначивши однак, що саме гуртожитки є одним із місць потенційної небезпеки поширення коронавірусу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні