Опалювальний сезон на Волині розпочнеться вже завтра

0
-1
Опалювальний сезон на Волині розпочнеться вже завтра
З 16 жовтня опалювальний сезон стартує у Нововолинську та селищі Благодатному

Як повідомив директор КП «Нововолинськтеплокомуненерго» Анатолій Гаврилюк, підприємство виконало чималий обсяг ремонтних робіт та добре підготувалося до початку опалювального періоду технічно. Про це пише Нововолинськ.com.ua.

Зокрема готові котельні, теплові мережі та внутрішньобудинкові системи. Також тепловики провели розповітрення системи опалення.

Тепло в оселях нововолинців забезпечують 10 котелень теплопостачання, з яких 6 – КП “Нововолинськтеплокомуненерго”, а 4 котельні – ТзОВ “Теплопостач” на альтернативному виді палива – щепі. 3 альтернативних котельні добудували торік напередодні опалювального періоду.

Попри повну готовність підприємства обігрівати оселі містян, головною проблемою прийдешнього опалювального періоду залишаються борги. Адже мешканці Благодатного та Нововолинська боргують підприємству 19 млн грн.

Нагадаємо, опалювальний сезон у місті розпочинається тоді, коли середньодобова температура більш ніж 3 дні буде нижче восьми градусів. Значне похолодання нововолинцям прогнозують вже від п’ятниці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні