--> Аварія на пів мільйона доларів: не розминулись Роллс-Ройс і Ламборгіні. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Аварія на пів мільйона доларів: не розминулись Роллс-Ройс і Ламборгіні. ФОТО

0
-2
Аварія на пів мільйона доларів: не розминулись Роллс-Ройс і Ламборгіні. ФОТО
Причина зіткнення поки невідома, оскільки водій Роллс-Ройсу, який допустив зіткнення, з місця ДТП втік. Але в поліції впевнені, що його скоро знайдуть.

Місцеві правоохоронні органи повідомляють, що людина, як знаходилась за кермом Rolls-Royce, залишила в салоні автомобіля документи, в тому числі і з власною фотографією.



Основна версія причини зіткнення полягає в тому, що водій Rolls-Royce не впорався з керуванням – тобто, не врахував дорожні умови. Передбачається, що він втік, будучи шокований загальною вартістю автомобілів, що брали участь у ДТП, хоча розмір збитку ще належить підрахувати, пише Автосота.

Уточнюється, наприклад, що в місцевому агентстві по здачі в прокат дорогих автомобілів є схожа модель Rolls-Royce, і водій міг таким чином спробувати уникнути відповідальності. Інші припускають, що має місце страхове шахрайство, тому що ймовірність зустрічі двох таких дорогих автомобілів на дорогах маленького містечка Уолсолл недалеко від Бірмінгема (де і сталася аварія) рівна до нуля.



Седан Rolls-Royce Ghost недавно змінив покоління. Нова версія Ghost побудована на алюмінієвій платформі, отримала ряд новітніх технологічних рішень (в першу чергу, спрямованих на комфорт) і сучасний мінімалістичний дизайн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні