У Севастополі оголосили режим підвищеної готовності через дефіцит води

0
-1
У Севастополі оголосили режим підвищеної готовності через дефіцит води
У Севастополі запроваджено режим підвищеної готовності через дефіцит води. За даними окупаційної російської так званої “влади”, запасів води місту вистачить на 81 день, якщо найближчим часом не буде опадів.

Повідомляє Новинарня.

“Наразі запаси Чорноріченського водосховища становлять 16,8 млн куб. м води. Якщо 7 млн куб. м – недоторканний запас, нижче якого опускатися не можна, з урахуванням того, що до кінця року серйозних опадів не очікується, води вистачить на 81 день”, – доповів в.о. заступника голови міста Володимир Базаров, якого цитує видання “Крим.Реалії” на засіданні комісії з надзвичайних ситуацій.

Садові товариства вирішено перевести на зимовий режим подачі води, проте обмеження щодо подачі води в будинки, за даними уряду, поки не запроваджують.

За словами глави Севастополя Михайла Развожаєва, наступного тижня почнуться роботи з перекидання води з озера біля гори Гасфорта.

“На рівні президента всі рішення ухвалено, уряд виділив необхідні суми. Низка першочергових заходів – перекидання води з Кадиковського кар’єра – до 30 грудня, будівництво Бельбецького водозабору – до 1 березня 2021 року. Перекидання води з Гасфорти – починаємо роботи з наступного тижня”, – зазначив Развожаєв.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні