Збірна України обіграла іспанців у матчі Ліги націй УЄФА

0
1
Збірна України обіграла іспанців у матчі Ліги націй УЄФА
Збірна України з футболу зустрілася із Іспанією на НСК “Олімпійський” в рамках четвертої зустрічі сезону в Лізі націй УЄФА.

Інформує УНН.

На 12 хвилині Бущан здійснив сейв після гострого удару головою від Родріго. Через кілька хвилин Фаті мав чудовий шанс аби відзначитися, але голкіпер був на місці. На 21 хвилині Серхіо Рамос завдав небезпечний постріл зі штрафного під поперечину, але Бущан в карколомному стрибку перевів ігровий снаряд на кутовий.

А єдине взяття воріт сталося на 76 хвилині. Ярмоленко довгою передачею з центра поля закинув м’яч на Циганкова і півзахисник “Динамо” скористався тим, що Де Хеа покинув рамку воріт та завдав прицільного пострілу — 1:0.

Примітно, що ця перемога стала першою в історії протистоянь збірних в офіційних матчах. До цього була одна нічия та п’ять виграшів Іспанії.

Додамо також, у групі Україна набрала 6 очок і відстає від лідера Іспанії тільки на один бал.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні