На Волині судили хлопця, який відмовився служити в армії

2
6
На Волині судили хлопця, який відмовився служити в армії
У Старій Вижівці судили хлопця, який ухилився від проходження військової служби.

Про це йдеться в ухвалі суду від 30 вересня 2020 року, пише "Район. Стара Вижівка".

Хлопець перебував на обліку призовників у Старовижівському районному військовому комісаріаті та був визнаний військово-лікарською комісією придатним до проходження строкової військової служби у Збройних Силах України.

Призовник умисно ухилився від призову на строкову військову службу, без поважних причин та, визначених у статті 17 Закону України «Про військовий обов`язок і військову службу», підстав для відстрочки від призову на військову строкову службу, категорично відмовився від її проходження шляхом умисного неприбуття на збірний пункт у Старій Вижівці.

"Обвинувачений своїми умисними діями, які виразились в ухиленні від призову на строкову військову службу, вчинив кримінальне правопорушення, передбачене статтею 335 Кримінального Кодексу України, - повідомляється.

У судовому засіданні хлопець свою вину визнав повністю, разом з тим заявив клопотання про звільнення його від кримінальної відповідальності у зв'язку з каяттям.

"З матеріалів кримінального провадження встановили, що особа вважається таким, що вперше вчинив злочин, який, відповідно до положень статті 12 Кримінального Кодексу України, належить до категорії кримінальних проступків, визнав вину, розкаявся, шкоди суспільним інтересам не заподіяв.

Обвинувачений вперше вчинив кримінальний проступок, визнав вину, розкаявся, шкоди суспільним інтересам не заподіяв", - йдеться в ухвалі суду.

Як повідомляється, зважаючи на ці обставини, суд звільнив його від кримінальної відповідальності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чого громадянина Зеленського не судили за те що він чотири рази відкосив від служби?!!
Відповісти
Фотку приберіть в кацапському камуфляжі "зелених чоловічків", пора навчитись розрізняти в форму агресора
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні