У Луцьку планують змінити маршрут одного з тролейбусів

0
1
У Луцьку планують змінити маршрут одного з тролейбусів
У Луцьку планують змінити рух тролейбусу № 2. Зміни пропонують внести, аби покращити умови обслуговування пасажирів. Про це йдеться у дописі Під Прицілом з посиланням на у проект рішення виконавчого комітету Луцької міськради.

У проекті зазначено, що пасажири отримають тролейбусне сполучення від Нового ринку з центральною частиною міста та 40-им кварталом, адже до таких змін можливо було лише доїхати в одному напрямку – до ринку, після змін – до ринку і в зворотньому напрямку.

Початковим пунктом пропонується визначити зупинку громадського транспорту "Новий ринок 2", що дозволить розвантажити під час обідніх перерв місце відстою поблизу "СКФ “Україна”". На даний час відстій здійснюється 14 тролейбусами маршрутів № 1 та № 2.

Отже, у разі прийняття цього рішення, до тролейбус № 2 матиме назву "Новий ринок – Карбишева – Новий ринок” та курсуватиме за маршрутом:

у прямому напрямку: вул. Боженка, бульв. Дружби Народів, вул. Бенделіані, вул. Станіславського, вул. Гнідавська, вул. Данила Галицького, вул. Ковельська, вул. Глушець, вул. Паркова, вул. Винниченка, пр-т Василя Мойсея, пр-т Перемоги, пр-т Соборності, вул. Гордіюк, вул. Конякіна, вул. Карбишева;
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні