--> Аpple представила iPhone 12 | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Аpple представила iPhone 12

0
0
Аpple представила iPhone 12
Американська компанія Apple представила смартфони нового покоління iPhone 12. Як і в попередні роки в лінійці буде кілька моделей, які відрізняються за цінами та характеристиками.

Повідомляє РБК.

Презентація новинок йде в прямому ефірі на YouTube-каналі Apple.

Зарядка і комплект поставки
У корпус вбудовано магніти, тому буде підтримка технології MagSafe. Завдяки цьому iPhone 12 буде простіше закріплюватися на бездротових зарядках.

В комплекті не буде блоку живлення для провідної зарядки. Крім самого гаджета в коробці буде кабель USB Type-C на Lightining.

Камери
В iPhone 12, як і у попередника, подвійний модуль камери, кожна з роздільною здатністю по 12 мегапікселів. Одна з камер надширококутна, а діафрагма у основній - f/1.6. Нічний режим буде працювати на всіх камерах, в тому числі й на фронтальній.

Процесор
Серцем iPhone 12 став раніше анонсований чіп A14 Bionic - перший в світі побудований за 5-нм техпроцесом. Нове графічне ядро ​​здатне забезпечити на 50% вищу швидкість, ніж інші мобільні процесори.

Крім того, в A14 Bionic на 70% прискорена обробка завдань машинного навчання.

Дизайн та екран
Новинка має пласкі алюмінієві рамки та пласке скло з обох сторін. В рамках розташовано антени для 5G. У смартфоні використовується скло Ceramic Shield, розроблене у співпраці з компанією Corning. Apple обіцяє, що він ще краще переносить падіння.

Екран iPhone 12 виконаний за технологією OLED Super Retina XDR. Він отримав вдвічі вищу роздыльну здатність, ніж у попередника, а також підтримує HDR10.
Теги: Apple
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні