Кім Чен Ин розплакався на військовому параді

1
-5
Кім Чен Ин розплакався на військовому параді
Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин розплакався під час своєї промови на військовому параді, присвяченому 75-річчю заснування Трудової партії Кореї.

Про це пише The Korea Times. Відзначається, що майже третину своєї промови глава КНДР присвятив подяці жителям країни. Він також заявив, що шкодує про те, що не зміг поліпшити їхнє життя.

"Наші люди довіряли мені, їхня довіра була високою, як небо, і глибокою, як море, але мені не завжди вдавалося відповідати їхнім очікуванням. Мені дуже шкода", – заявив Кім Чен Ин.

Він також перепросив і солдат північнокорейської армії, яким доводиться долати "численні труднощі" під час роботи над відновленням постраждалих від тайфунів районів Північної Кореї, а також через боротьбу з проникненням коронавірусу в КНДР.

"Мені дуже шкода і в цю урочисту ніч моє серце болить тому, що я не можу бути разом із ними (військовими – Ред.)", – додав Кім Чен Ин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Крокодил теж плаче...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні