З технологією 5G та міцними екранами — опублікували фінальні подробиці про iPhone 12. ФОТО

0
-10
З технологією 5G та міцними екранами — опублікували фінальні подробиці про iPhone 12. ФОТО
Компанія Apple 13 жовтня презентує нові моделі iPhone. На онлайн-презентації покажуть iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro та iPhone 12 Pro Max. Фінальні подробиці про новинки нещодавно опублікував у Twitter інсайдер під ніком Komiya.

За словами інформатора, всі моделі iPhone 12 підтримуватимуть технологію 5G, включно з 5G NR. Це перші смартфони Apple з підтримкою цієї технології.

У конструкції екранів OLED Super Retina XDR нових iPhone 12 використовуватимуть кераміку, яка підвищує їх міцність і робить більш стійкими до пошкоджень при падіннях.

Всі чотири моделі зможуть знімати відео Dolby Vision HDR — преміум відео формат, що перевершує кіно.

Модель iPhone 12 mini має 5,4-дюймовий екран. Ціна новинки стартуватиме від 18 тис. гривень. Модель продаватимуть у п'яти кольорах — чорному, білому, червоному, синьому і зеленому, а також у трьох варіантах об'єму флеш-пам'яті — 64, 128 і 256 ГБ.

Основна камера iPhone 12 mini — здвоєна з ширококутним і надширококутним об'єктивами.

Попередні замовлення на iPhone стартують 6 або 7 листопада, початок продажів — 13 або 14 листопада.

Базовий iPhone 12 отримає екран діагоналлю 6,1 дюйма. Початкова ціна — близько 21 тис. гривень. Конфігурація основної камери, кольори та варіанти обсягу пам'яті ідентичні iPhone 12 mini. Продавати новинку почнуть 23 або 24 жовтня. Старт попередніх замовлень — 16 або 17 жовтня.

Модель iPhone 12 Pro з 6,1-дюймовим екраном стартуватиме з позначки 28 тис. гривень. На вибір представили чотири кольори — золотистий, сріблястий, темно-сірий і синій. Об'єм вбудованої пам'яті — 128, 256 або 512 ГБ. Основна камера матиме, зокрема, телеоб'єктив з 4-кратним оптичним зумом і сканер LIDAR для додатків доповненої реальності. Старт попередніх замовлень — 16 або 17 жовтня. Продавати модель почнуть 23 або 24 жовтня.

Топова модель iPhone 12 Pro Max отримає найбільший екран діагоналлю 6,7 дюйма. Стартова ціна — 31 тис. гривень. Кольори та варіанти обсягу пам'яті такі ж як в iPhone 12 Pro. Основна камера новинки матиме телеоб'єктив з 5-кратним оптичним зумом. Продавати модель почнуть 20 або 21 листопада. Старт попередніх замовлень — 13 або 14 листопада.

За інформацією інсайдера Komiya, нові пристрої Apple працюватимуть на процесорі A14. Моделі iPhone 12 і iPhone 12 mini отримають 4 ГБ оперативної пам'яті, а iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max — 6 ГБ.

Перші дві моделі, ймовірно, матимуть дисплей Super Retina від Samsung і LG, а дві останні — Super Retina XDR від Samsung.

Новинки матимуть покращену технологію сканера 3D форми особи Face ID. Смартфони порадують хорошою автономністю, завдяки новому процесору та мобільній операційній системи iOS 14.

На онлайн-презентації Apple прогнозують також анонс інших новинок. Зокрема, можуть представити ​​більш компактну розумну колонку HomePod mini за 99 доларів США та нові бездротові зарядні пристрої AirPower Mini. А також, очікують навушники AirPods Studio та смарт-брелок Apple AirTag.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні