--> Через ревнощі жінка гранатою підірвала суперницю. ФОТО. | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Через ревнощі жінка гранатою підірвала суперницю. ФОТО.

0
4
Через ревнощі жінка гранатою підірвала суперницю. ФОТО.
Нагадаємо, 20 червня, приблизно о 07:00 на приватному подвір’ї в селі Іванопілля поблизу м. Костянтинівки стався вибух. Господарку госпіталізували з травмами, надалі 55-річна жінка пройшла тривале лікування. Про це повідомляє Магнолія.тв.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, вибухотехніки та кінологи. Поліцейські встановили, що надворі було встановлено «розтяжку» з гранатою РГД-5, яка вибухнула, коли потерпіла відкрила калитку.

За фактом було відкрито кримінальне провадження.

Поліція відпрацювала кілька версій вчинення злочину. Оперативники карного розшуку встановили та перевірили коло осіб, які могли виношувати наміри ліквідації жінки, що є експолоненою бойовиків. Для розкриття тяжкого злочину було задіяно значні ресурси, інтелектуальні і технічні.

Було зібрано речові докази з місця вибуху, проведено понад 10 різних експертиз. Робота ускладнювалася тим, що установи, які проводять експертні дослідження, знаходяться поза межами Донецької області.



Поліцейські встановили підозрювану – 49-річну жительку Луганської області, яка є знайомою потерпілої та неодноразово висловлювала погрози на адресу жінки. У результаті проведених експертиз причетність зловмисниці до організації вибуху підтвердилася: ДНК-профіль, виявлений на спусковому важелі гранати, співпав із профілем підозрюваної. Було встановлено, що вона приїхала до Костянтинівського району, встановила «розтяжку» та відразу після скоєння злочину втекла додому на Луганщину.

За попередніми даними, мотивом замаху на вбивство стали ревнощі. Крім того, за попередніми даними, підозрювана може бути причетна і до інших протиправних дій відносно потерпілої, які мали місце упродовж 2019 року.



Фігурантці повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Вирішується питання щодо обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває. Після проведення необхідних слідчих дій події буде надано остаточну правову кваліфікацію та кримінальне провадження буде спрямовано до суду.



За матеріалами ВК ГУНП у Донецькій області
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні