Підліток поводився як дикун: копав і обплював статую; його матір мусила заплатити штраф. ФОТО. ВІДЕО.

4
-6
Підліток поводився як дикун: копав і обплював статую; його матір мусила заплатити штраф. ФОТО. ВІДЕО.
Матір 15-річного волинянина отримала штраф за неналежне виховання сина. Про це інформує Під Прицілом.



15-річний школяр, який перебував поблизу ліцею № 1, де навчаються молодші класи, на вулиці Кониського у Ковелі, побив і заплював макет школяра, який днями раніше встановили, аби попереджувати водіїв про пішохідний перехід біля школи.



Згодом неповнолітній записав і опублікував у мережі відео з вибаченням, пише kovel.media.

Тим часом правоохоронці склали на 36-річну матір хлопця адміністративний протокол за неналежне виховання сина і направили матеріали справи до суду.

Ковельський міськрайонний суд оштрафував ковельчанку на 850 гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже нікчемий для всіх бажаючих знову повторити таке хуліганство - штраф. Це дитинчатко вже не мале, в 15 років колись у ВВВійну солдати зі зброєю в руках йшли до Берліну та ставали героями. Цей ковельський "Жан-Клод Ван Дам" в лапках вже прекрасно розуміє, яке він скоїв хуліганство, добре знає що заборонено робити в громадських місцях і у громадському транспорті. Завтра він "насцить" вибачте мене, на вхідні двері ковельської мерії та викласть в соцмережі. Для таких хуліганів штрафи повинні бути від 5000 грн., щоб мати з батьком, якщо вони не мають бажання виховувати шмаркача свого, нехай хоча відчують це в грошах. А штрафи з таких хуліганів нехай йдуть на потреби дітей-інвалідів.
Відповісти
зробило б воно це в цивілізованій державі - штрафу мало б показалось, мітлу в руки - і вулицю з місяць мести, щоб всі побачили "крутизну" смаркача неповнолітнього.
Відповісти
А може його поставити на місце отої "статуї' , і нехай постоїть кілька тижнів. Дивися може кілька "клепок" в голові добааиться!
Відповісти
Шкода, але покаянням там і не пахне.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні