Нацкорпус жорстко відреагував на ЛГБТ-прапор. ВІДЕО.

3
6
Нацкорпус жорстко відреагував на ЛГБТ-прапор. ВІДЕО.
Націоналісти вирішили не мовчати, тому вийшли на акцію протесту. Учасники висловили невдоволення тим, що день появи ЛГБТ-прапора на будівлі ТРЦ збігся з днем прощання з загиблими під Харковом курсантами і взагалі, "прапор веселки" дискредитує Україну і створює штучний конфлікт всередині суспільства. Про це повідомляє телеграм-канал Інсайдер.юа.

Пізніше на акцію прийшла PR-директор "Гуллівера" Тетяна Атаджанова, яка пояснила, що прапор ЛГБТ на будівлі - це просто реклама, за яку заплатили гроші.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага, якщо заплатили то це реклама отже можна вивісити і труси порвані,і "свастику"?!! А що такого-це ж проплачена реклама.. Торгаші хрєнові!!!
Відповісти
Тi нацикi , самi на повному отсосi .
Зруйнували державу.
Відповісти
А "ті нацики" хоч рік , чи день були при владі? Може перед тим як таке ляпати прочитати історію українського парламенту!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні