Опалювальний сезон під загрозою?

2
4
Опалювальний сезон під загрозою?
Станом на сьогодні засновники 73 підприємств теплоенергетики не вирішили проблему заборгованості перед постачальниками. Через це початок опалювального сезону у 50 населених пунктах опинився під загрозою.

Пише РБК.

Зрив початку опалювального сезону загрожує Києву, де мають критичну заборгованість 5 підприємств теплоенергетики.

Опалювальний сезон також опинився під загрозою у містах та селах Вінницької, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької та Чернігівської областей.

Нагадаємо, раніше заборгованість перед постачальниками мали підприємства теплоенергетики у понад 60 населених пунктах України.

Крім того, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявляв про 90-відсоткову готовність України до нового осінньо-зимового періоду. Опалювальний сезон в країні має розпочатися вчасно, наголошував він.
Теги: Опалення
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А виходить то що "шморгаль" бреше!
Відповісти
століттями жили без газу і далі проживем
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні