--> Більше половини українців не знають, як проходитимуть місцеві вибори | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Більше половини українців не знають, як проходитимуть місцеві вибори

0
1
Більше половини українців не знають, як проходитимуть місцеві вибори
55% українців не мають уявлення за якою системою пройдуть місцеві вибори. 26% взагалі не знали, коли вони відбудуться або вагались із відповіддю.

58% опитаних знають, що вибори відбудуться 25 жовтня, ще 14% відповіли, що вони пройдуть цього місяця, 2% назвали інший місяць і число, свідчать результати опитування соцгрупи "Рейтинг", проведеного 4-7 жовтня.

20% респондентів зазначили, що знають за якою системою пройдуть місцеві вибори. 26% визнали свою часткову обізнаність стосовно цього питання.

Дослідження проводилося серед населення України віком від 18 років в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Вибіркова сукупність: 5 тис. респондентів. Метод опитування - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера. Помилка репрезентативності не більше 1,4%.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні