18-річний підозрюваний у шахрайстві порізав поліцейського

1
-3
18-річний підозрюваний у шахрайстві порізав поліцейського
У Кам'янському на Дніпропетровщині 18-річний фігурант справи про шахрайство порізав поліцейського 7 жовтня.

Потерпілий у важкому стані в лікарні. Підозрюваного затримали, повідомляє Газета.юа з посиланням на відділ комунікації обласної поліції.

"Поліцейські із Краматорська проводили слідчі заходи у справі про шахрайство. Для збору доказів прибули до місця навчання 18-річного юнака. При спробі отримати від нього пояснення хлопець несподівано накинувся на одного з правоохоронців з ножем, а потім почав тікати від поліцейських. У результаті оперативник отримав проникаюче поранення у живіт. У тяжкому стані його доставили до лікарні та прооперували. Загрози для життя немає", - сказано в повідомленні.

Хлопця затримали, коли родичі намагалися вивезти його за межі Дніпропетровської області. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

За напад на поліцейського йому загрожує до 15 років або довічне ув'язнення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Друзья, я последние несколько лет от слова совсем не смотрю ТВ Ящик!!! И считаю его Злом, так как вся информация преподносится так как нужно руководству страны. А мы это потребляем.
В последнее время все больше смотрю Youtube и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые новостные сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отсеивайте лишние, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную статью, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/prognoz/predskazaniya/vazhnye-predskazaniya-dlya-ukrainy-i-rossii.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні