У Мексиці сотні тисяч людей залишилися без світла через ураган Дельта

0
-2
У Мексиці сотні тисяч людей залишилися без світла через ураган Дельта
Дельта стане десятим ураганом за цей сезон у континентальній частині США. Це рекордне число.

Пише Кореспондент.

Близько 266 тисяч жителів Мексики залишилися без електрики через ураган Дельта, який накрив півострів Юкатан. Про це повідомляє Associated Press у середу, 7 жовтня.

За офіційними даними, зі штатів Кінтана-Роо і Юкатан було евакуйовано майже 40 тисяч осіб, у притулках негоду перечікують близько 2,7 тис. жителів регіону. У спеціальних сховищах перебувають і деякі туристи, які поки що не можуть повернутися у свої готелі. У штаті повалені дерева, заблоковані дороги.

Пориви вітру досягають 230 км/год. Зараз немає інформації про постраждалих.

Губернатор американського штату Луїзіана Джона Бел Едвардс заявив, що вже почалася підготовка до урагану, який до кінця тижня почне рух на північ - до узбережжя США. За словами губернатора, у прибережних районах укріплюють дамби, розміщують мішки з піском, а також вживають інших заходів.

Дельта стане десятим ураганом за цей сезон у континентальній частині США, це рекордна кількість. Попередній рекорд - дев'ять ураганів за сезон - був встановлений у 1916 році.

Раніше повідомлялося, що у метеорологів США закінчилися імена для ураганів. У 2020 році їх виявилося занадто багато.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні