Батьки загиблого лучанина вимагають посилити покарання винним (відео)

0
0
Батьки загиблого лучанина вимагають посилити покарання винним (відео)
7 жовтня в апеляційному суді Волині відбулося чергове засідання у справі вбивства у 2017 році лучанина Павла Попова. Його батьки вимагають посилити міру покарання винним у смерті сина.

Інформує Волинь пост.

На судове засідання у справі вбивства Павла Попова з'явилися рідні загиблого, обвинувачений Олександр Гетьман. Ще двоє обвинувачених у справі - Дмитро Косов та Дмитро Зуболь, які отримали міру запобіжного заходу – особисте зобов’язання, – не прийшли до зали суду.

Олександру Гетьману суд першої інстанції виніс покарання 11 років ув'язнення, родичі хочуть перегляду справи, – говорить адвокат потерпілих Олександр Стасюк. З його слів, злочин вчинили з обтяжувальними обставинами. Потерпілі вимагають максимального терміну покарання для нього - 15 років, бо злочин був вчинений з хуліганських мотивів.

Дмитру Косову та Дмитру Зубалю суд призначив покарання у вигляді 2 років позбавлення волі. Дмитра Косова – звільнили за амністією, - каже адвокат. Нині потерпілі просять в апеляційному суді призначити цим чоловікам по 4 роки позбавлення волі, бо їхні дії призвели до того, що відбулося вбивство.

Після рішення суду першої інстанції минув рік, кожне судове засідання відкладається.

Мама загиблого лучанина Павла Олена Попова каже: "Це нам, як близьким, великий біль. А ці люди ходять на волі, спілкуються, гуляють, не приходять на судові засідання. Ми просимо суд справедливості, бо ці люди зустрінуть когось, як мою дитину, і їх нічого не зупинить".

Захисниця обвинуваченого Олександра Гетьмана Вікторія Кондратішина проти посилення міри покарання своєму підзахисному.

Суд у справі вбивства лучанина Павла Попова, яке сталося три роки тому, сьогодні перенесли: не з’явилися двоє обвинувачених. Наступне судове засідання запланували на 5 листопада.

Нагадаємо, в ніч з 11-го на 12-те серпня 2017-го року Павло Попов зробив зауваження чоловікам, які йшли проїжджою частиною, на вулиці Карпенка-Карого у Луцьку. Троє чоловіків були в стані алкогольного сп'яніння, виникла сутичка, Павла поранили ножем у спину. Поранення виявилося не сумісним із життям. Поліція встановила особи підозрюваних. Тривають суди.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні