Бойові офіцери підтримали Дмитра Глазунова на виборах Луцького міського голови

6
4
Бойові офіцери підтримали Дмитра Глазунова на виборах Луцького міського голови
Звернення на підтримку Дмитра Глазунова на посаду Луцького міського голови розмістив на своїй сторінці у фейсбук Віктор Кривцун на псевдо "Сєдой".

«Хлопаки, на посаду Луцького міського голови балотується мій старий друг Дмитро Глазунов, голова благодійного фонду "Рідна Волинь" та ВОГО "Волинська обласна лікарняна каса", - пише Віктор Кривцун. - Я знаю його понад 30 років, тому вирішив підтримати. Дмитро безпартійний, не причетний до корупції, не ділив бюджет, не залежний від олігархів, людина слова. З перших днів АТО в рамках програми "Мистецька терапія" він опікується бійцями, що проходять реабілітацію в обласному госпіталі інвалідів. Дякуючи Дмитру, ми постійно відвідуємо театр, концерти, музеї, до нас у госпіталь приїжджають відомі артисти.

P. S. Ви не побачите Дмитра на білбордах. Ми йдемо, тому, що Луцьк - це наше місто. Тому і сподіваємось на підтримку друзів, з якими разом тут виросли, ходимо одними вулицями, дихаємо одним повітрям, знаємо проблеми і можемо зробити Луцьк сучасним містом. Хто нас підтримує ставте лайк або +. Я свій вибір зробив», - резюмував офіцер.

Віктор Кривцун є учасником АТО/ООС, бойовий офіцер спецпідрозділу "Світязь", пройшов "зелений коридор" Іловайська, оточення і прорив у Вуглегірську. Був поранений, був у полоні. Нині голова ГО "Криївка Волині".


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що і як ви хльопці збираєтесь робити ? те що розказав ваш глазунов про реформи в медицині - це смішне дитяче лепетання. це у сфері де він начебто щось тямить. боюсь навіть подумати, що він намеле у інших сферах
Відповісти
Був знатним касиром!!!
Відповісти
Ну, мля, і офіцери пішли. Колись офіцери знали все - від Баха до Феєрбаха, а нинішні - від Едіти П*єхи до іди ти нахуй.
Відповісти
МИ свій вибір зробили!
Відповісти
Нехай глазунов розкаже за своє офіцерство в СБУ. Цікавіше буде. Яскравий приклад, як можна служити Вітчизні. Все його життя - помилка, страшний сон.
Відповісти
Давно правда це було,коли ходила мова різних людей в Інтернеті:"Глазунов і каса є,але грошей нема".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні