Розподіляли ролі та добре маскувалися: затримали підривачів банкоматів

0
2
Розподіляли ролі та добре маскувалися: затримали підривачів банкоматів
На території Вінницької та Київської областей затримали чотирьох чоловіків, які підривали банкомати. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

"Члени злочинного угруповання були озброєні бойовою автоматичною зброєю, використовували гранати, саморобні вибухові пристрої. Зловмисники діяли зухвало та злагоджено, мали чіткий розподіл ролей, на злочини йшли у камуфльованому одязі, ховали обличчя за балаклавами, пересувалися на двох джипах ", — йдеться у повідомленні.

Поліцейські зібрали всі необхідні докази і змогли вийти на зловмисників. З'ясувалося, що вони вели розмірений спосіб життя і мали сім'ї. Чоловіків підозрюють у скоєні чотирьох злочинів на території Вінницької області, а також перевіряють на причетність до підривів банкоматів на території інших областей.

Під час підриву банкомату у смт. Дашів Іллінецького району зловмисники викрали з нього 1 мільйона гривень. Вони здійснили по ньому близько 150 пострілів з автоматичної зброї, а також застосували вибуховий пристрій.

Під час проведення обшуків, поліцейські вилучили у банди 2 автомати "Калашникова", споряджені патронами, 10 магазинів до нього, 6 бойових гранат, пістолет та рушницю з прицілом, 190 патронів до автомата, камуфльований формений одяг та взуття військового зразку, наркотичні речовини та гроші.

У поліції відкрили кримінальне провадження за умисне знищення майна, крадіжку та бандитизм. Чоловікам загрожує до 15 років позбавлення волі. Зараз злочинці знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні