Невідомі в балаклавах і з газовим балончиком напали на міського суддю

0
0
Невідомі в балаклавах і з газовим балончиком напали на міського суддю
У Рівному стався інцидент. Двоє невідомих у балаклавах напали на міського суддю. Про це повідомляє пресслужба Рівненської обласної прокуратури.

"Ввечері 06.10.2020 на суддю Рівненського міського суду біля власного будинку напали двоє невідомих осіб в балаклавах. Вони застосували газовий балончик та нанесли судді тілесні ушкодження у вигляді множинних забоїв та осаднень. Після огляду та надання необхідної медичної допомоги потерпілого відпустили додому" , — йдеться у повідомленні.

Поліцейські оглянули місце, де стався інцидент. Вони вилучили у зловмисників аерозольний балон "Кобра-1Н". Зараз поліцейські перевіряють всі можливі версії нападу. Припускають, що це може бути побутовий або професійний конфлікт.

Розпочато досудове розслідування. За нанесення судді умисних тілесних ушкоджень нападникам може загрожувати від 5 до 6 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні