--> Молодики тероризували однолітка за гроші і погрожували розправою | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Молодики тероризували однолітка за гроші і погрожували розправою

0
-6
Молодики тероризували однолітка за гроші і погрожували розправою
У Львівській області затримали молодиків, які вимагали гроші у свого однолітка і погрожували йому та батькам. Про це повідомляє департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

"Оперативники управління стратегічних розслідувань у Львівській області Національної поліції отримали інформацію про діяльність групи, учасники якої "спеціалізуються" на вимаганні грошей у представників малого бізнесу. Правоохоронці встановили, що до складу групи входять мешканці Червонограду віком від 18-ти до 23-х років. Зловмисники, погрожуючи фізичною розправою, "обкладали даниною" місцевих підприємців", — йдеться у повідомленні.

Поліцейські з'ясували, що чоловіки систематично вимагали гроші у сина одного з підприємців. Аби потерпілий та його батьки спокійно жили та займалися бізнесом, він повинен був заплатити вимагачам $500. Щоб змусити віддати гроші, зловмисники побили потерпілого. Побоюючись за своє життя та життя своїх батьків, чоловік перерахував на картку одного з учасників угруповання 3500 гривень. Далі зловмисники висунули вимогу про сплату їм від 1500 до 2000 гривень кожного місяця. При цьому, учасники погрожували тим, що у разі не виконання вимог, вони застосують фізичне насильство, і штучні перешкоди для ведення бізнесу.

5 жовтня у Червонограді затримали зловмисників після отримання від потерпілого 1500 гривень "відступних".

Учасників злочинної групи затримали. У поліції відкрили кримінальне провадження за вимагання. Вирішується питання про обрання чоловікам міри запобіжного заходу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні