Кожна десята людина вже перехворіла коронавірусом — повідомляє ВООЗ

0
4
Кожна десята людина вже перехворіла коронавірусом  —  повідомляє ВООЗ
Кожна десята людина в світі хворіла, або зараз хворіє COVID-19. Нові оцінки ВООЗ у 20 разів перевищують офіційно зареєстровані випадки.

Про це повідомляє UA.News із посиланням на заяву глави служби з надзвичайних ситуацій Всесвітньої організації охорони здоров’я д-р Майкла Райана, коли він виступав на спеціальному засіданні виконавчої ради ВООЗ, присвяченому COVID-19, передає AP.

Він повідомив, що «найкращі оцінки» агентства вказують на те, що приблизно кожна десята людина у світі, можливо, була інфікована коронавірусом, що більш ніж в 20 разів перевищує кількість підтверджених випадків.

Ця цифра відрізняється для сільського та міського населення, і для різних соціальних груп, але в кінцевому підсумку це означає, що «переважна більшість регіонів планети залишається в небезпеці». Д-р Майкл Райан вважає, що пандемія буде продовжувати посилюватися, але в розпорядженні країн є інструменти для того, щоб зупинити передачу хвороби.

Нагадаємо, Всесвітня організація охорони здоров’я стурбована через підвищення кількості нових випадків коронавірусу в Європі – їх зараз більше, ніж під час піку весною.

Також ВООЗ попередила, що у жовтні-листопаді в Європі зростатиме кількість летальних випадків, пов’язаних з захворюванням на СOVID-19.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні