Затримали магазинних крадіїв: вони поцупили термінал для поповнення рахунку

0
7
Затримали магазинних крадіїв: вони поцупили термінал для поповнення рахунку
У селі Заріччя Овруцького району Житомирської області поліцейські затримали чоловіків, які пограбували місцевий магазин. Злочинна група з чотирьох чоловіків діяла декілька місяців на території північних районів Житомирщини. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

"6 жовтня уночі працівники карного розшуку спільно з бійцями КОРДу затримали 4 парубків після вчинення ними крадіжки з магазину у с. Заріччя Овруцького району. Молодики, серед іншого майна, також прихопили з собою термінал поповнення рахунків.

За спробами його зламати їх і застали поліцейські неподалік від торговельного приміщення. Працюючи над низкою крадіжок з магазинів, зареєстрованих у кількох районах області, вони встановили їх подібність в окремих моментах. Серед інших схожих ознак – крадіжки терміналів поповнення рахунків. Як правило, їх забирали з приміщень магазинів і ламали десь неподалік", — йдеться у повідомленні.

Поліцейські встановили особи крадіїв. Всі вони є жителями Коростеня, віком від 20 до 27 років. Наразі в будинках злочинців проводяться обшуки. Ця група може бути причетна до низки злочинів, учинених на території Ємільчинського, Коростенського, Лугинського, Овруцького, Олевського та Хорошівського районів. Також поліцейські перевіряють інформацію про продаж викраденого через торгівельну мережу.

Чоловіків затримали. У поліції відкрили кримінальне провадження за крадіжку. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні